/
Večeri tartufa u restoranu Enso
Tokom tri dana u ovom restoranu moći će se probati degustacioni meni posvećen kraljici svih pečuraka

U saradnji sa Damar Tartufima, restoran Enso poziva sve ljubitelje dobre hrane na večeru - omaž njihovom visočanstvu - tartufima.
Šefovi restorana Enso su kreirali specijalno osmišljeni tasting meni za ovu priliku, kako bi istakli sve ono po čemu je ova najcenjenija gljiva poznata. Tejsting meni od 5 gangova, uz kuver, sir i čašu vina sa tartufima košta 3.500 dinara po osobi.
MENI
1. Velute od tartufa
2. Tuna tatar na tostu, krastavac, tartuf mayo
3. Poširani losos, njoke tartufi, artičoke i velute od tamjanike
4. Svinjski file, pečena šargarepa u 2 čina, holandez tartufi
5. Karamel, tartuf sladoled, tonka espuma
Rezervacije se mogu obaviti preko sajta www.enso.rs i telefona 063-594*924.
Šefovi restorana Enso su kreirali specijalno osmišljeni tasting meni za ovu priliku, kako bi istakli sve ono po čemu je ova najcenjenija gljiva poznata. Tejsting meni od 5 gangova, uz kuver, sir i čašu vina sa tartufima košta 3.500 dinara po osobi.
MENI
1. Velute od tartufa
2. Tuna tatar na tostu, krastavac, tartuf mayo
3. Poširani losos, njoke tartufi, artičoke i velute od tamjanike
4. Svinjski file, pečena šargarepa u 2 čina, holandez tartufi
5. Karamel, tartuf sladoled, tonka espuma
Rezervacije se mogu obaviti preko sajta www.enso.rs i telefona 063-594*924.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)