/
Ukusi Srbije i regiona u hotelu Metropol palas
Na festivalu Prolećni ukus fest biće predstavljeno više od 1.500 proizvoda

Prolećni ukus Fest, dvodnevni festival domaće hrane i pića, biće održan u subotu 31. marta i nedelju 1. aprila 2018. u Metropol Palace hotelu u Beogradu.
Na festivalu će biti predstavljeno više od 1.500 proizvoda iz cele Srbije i regiona. Posetioci će moći da uživaju u degustacijama sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova... Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih kobasica, slasnih i krckavih čvaraka, a sve to uz čašu pravog domaćeg piva! Tu će biti i domaći kolači i tradicionalni džemovi.
Posetioci će moći da probaju i sladoled od sira sa neverovatnim aromama iz prirode, kao i kačamak sa srpskom mocarelom!
Drugog dana festivala, u nedelju 1. aprila u 17 časova biće proglašeni najbolji proizvođači u različitim kategorijama hrane i pića.
Prolećni Ukus Fest podržali su Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Sekretarijat za privredu Grada Beograda.
Festival je otvoren oba dana od 10.00 do 20.00 časova. Cena jednodnevne ulaznice je 250 dinara i obuhvata degustacije na svimštandovima i punktovima izlagača.
Na festivalu će biti predstavljeno više od 1.500 proizvoda iz cele Srbije i regiona. Posetioci će moći da uživaju u degustacijama sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova... Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih kobasica, slasnih i krckavih čvaraka, a sve to uz čašu pravog domaćeg piva! Tu će biti i domaći kolači i tradicionalni džemovi.
Posetioci će moći da probaju i sladoled od sira sa neverovatnim aromama iz prirode, kao i kačamak sa srpskom mocarelom!
Drugog dana festivala, u nedelju 1. aprila u 17 časova biće proglašeni najbolji proizvođači u različitim kategorijama hrane i pića.
Prolećni Ukus Fest podržali su Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Sekretarijat za privredu Grada Beograda.
Festival je otvoren oba dana od 10.00 do 20.00 časova. Cena jednodnevne ulaznice je 250 dinara i obuhvata degustacije na svimštandovima i punktovima izlagača.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)