Švajcarski majstori kuhinje gostuju u restoranu Credo

Šef Nenad Jovanović ugostiće kolege i prijatelje iz restorana Toska iz Ženeve, ovenčanog Mišelinovom zvezdicom

TAGOVI: vinarija
švajcarski majstori kuhinje gostuju u restoranu credo

U restoranu i baru Credo 24. i 25. februara šef Nenad Jovanović ugostiće kolege i prijatelje iz restorana Toska iz Ženeve. Restoran Toska ovenčan je Mišelinovom zvezdicom, a "delegacija" iz ovog uglednog lokala sastoji se od pomoćnika glavnog kuvara, Reriga Kevina, šefa za peciva Leonarda Di Teodora i menadžera restorana Alesija Risa. Oni će Beograđanima predstaviti specijalitete evropske kuhinje sa podneblja Italije, Švajcarske, Francuske...

Cena menija iznosi 5.400 dinara, dok je meni sa uparenim vinima dostupan po ceni od 8.300 dinara. Karte za ovaj nesvakidašnji gastronomski događaj mogu se kupiti u restoranu Credo počev od 14. februara.
TAGOVI: vinarija
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×