Subota - dan za branč u elegantnom ambijentu

Beogradski restoran The Square upotpunio je ponudu raskošnim branč menijem

subota dan za branč u elegantnom ambijentu
Restoran The Square ovu jesen obogaćuje subotnjim brunch-om u najelegantnijem restoranu u gradu.

Svake subote gosti će uživati u sveže ceđenim sokovima od voća i povrća, zdravim salatama, tradicionalno pripremljenoj turskoj kafi i odabranim koktelima koji se prave direktno ispred gosta, uz standardnu ponudu najfinijih peciva, sireva i toplih zakuski.

Posebna iznenađenja na svakom brunch-u biće selekcija posebnih namirnica poput odabranih morskih plodova i slatke stanice za Waffle i Crepe Suzette.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×