Stigao je Expert margarin - nešto novo iz Dijamanta!

Ukus davnih dana, kažu u Dijamantu, osvežen je novim Expert margarinom koji će nas vratiti u detinjstvo, kada smo željno čekali prvi zalogaj tek ohlađenog kolača

stigao je expert margarin nešto novo iz dijamanta

Sigurno se svako od nas seća mamine kuhinje, dok smo kao deca iščekivali vruće sjajne kiflice iz rerne ili odlaska kod bake, koja nam priprema mekane vanilice ili štrudle sa makom. Ukus davnih dana, kažu u Dijamantu, osvežen je novim Expert margarinom koji će mlade dame vratiti u period kada su željno čekali prvi zalogaj tek ohlađenog kolača iz ruku mama ili baka, dok će baš te mame i bake sa osmehom razbiti stare navike i probati nešto novo i ekspertski dobro - Expert margarin.

Uz novi margarin, navode u Dijamantu, možete biti ekspert u pripremi raznovrsnih poslastica i ukusnih jela koja će sa sigurnošću obradovati vaše najbliže.

Bilo da spremate slatke ili slane poslastice ili želite da osetite ponovo mirise slatkog voća iz lenje pite, neodoljive čokolade sa omiljenih ledenih kocki, peciva, torte, biskvite, kolače za ukuse koji se pamte, nezamenljiv sastojak je Expert margarin. Njegova laka priprema učiniće vas ekspertom za najukusnije poslastice na kojima će vam mnogi pozavideti, a uz finu i kremastu tekstura specijaliteti pripremljeni Expert margarinom biće pravi izbor na svačijoj trpezi.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×