MAGAZIN CAFE BAR OBJAVIO LISTU NAJBOLJIH RESTORANA 2018.

CaffeBar Network objavio je svoju listu za 2018. godinu, nakon godinu dana istraživanja i obiđenih 500 restorana u prestonici

magazin cafe bar objavio listu najboljih restorana 2018
Redakcija CafeBar Network-a objavila je svoju godišnju listu Top 12 beogradskih restorana. Sastavljanju liste prethodili su obilazak 500 restorana u Beogradu i anketiranje više od 2.000 ljudi. Top 12 beogradskih restorana poređanih po abecednom redu za 2018. godinu su:

Credo, Chez Nik, Franš, Homa, Iris, Jerry, Lorenzo & Kakalamba, Madera, Radost Fina kuhinjica, Rustique, Tata Mata i Vuk.

Ovi restorani će na svojim vratima poneti oznaku CafeBar network recommends Top 12 beogradskih restorana za 2018. i dobiti plaketu.

Kriterijumi za odabir Top 12 beogradskih restorana bili su kvalitetna usluga, odlična ponuda, stručno osoblje i posvećeni menadžeri, konstantan standard u poslovanju, besprekorna higijena u restoranu i stalno unapređivanje poslovanja. Ove godine uveden je još jedan kriterijum, a to je zdrav i kulturan ambijent, tj. izdvojen nepušački deo. Shodno tome, restorani koji nemaju izdvojen deo za nepušače ne nalaze se na listi.

- Želimo da podržimo ugostiteljske objekte koji imaju dobar odnos prema svojim gostima i koji ih poštuju. Pokrenuli smo akciju da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati. Osim kvalitetne usluge, odlične ponude, stručnog osoblja i posvećenih menadžera, konstatnog standarda u poslovanju i besprekorne higijene u restoranu, zdrav i kulturan ambijent tj. izdvojen nepušački deo moraju da imaju restorani koji se nalaze na listi Top 12 beogradskih restorana – kaže Katarina Živković, direktorka i glavna i odgovorna urednica časopisa CafeBar Network.

Ovogodišnju akciju podržali su i Gradski zavod za javno zdravlje Beograd i Centar za promociju zdravlja, dok će kompanija Okpiro šefovima Top 12 beogradskih restorana pokloniti inovativne EcoGrill roštilje.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×