Langouste

TAGOVI: vinarija
langouste
Langouste je poznati prestonički fine dining restoran i definitivno jedan od favorita za dobijanje Mišlenove zvezde u Srbiji. Šef restorana je Francuz, genijalni Gijom Iskandar, koji je pre dosta godina između karijere u Dubajiu i u Beogradu izabrao Beograd i tu i ostao. Ove godine, zahvaljujući Gijomu i njegovom timu, Langouste se našao na listi restorana zbog kojih vredi doći u Srbiju. Reč je o nagradi cenjene La Liste koja svake godine za međunarodne putnike rangira hiljadu najboljih restorana na svetu i to na osnovu publikacija i recenzija u medijima i relevantnim vodičima.

Langouste
Kosančićev venac 29, Beograd
TAGOVI: vinarija
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×