/
Gordon Remzi spašava restorane na ivici kraha
Novi šou temperamentnog TV šefa počeće da se emituje 13. juna

Čuveni šef Gordon Remzi će u šou programu 24 Hours To Hell & Back spasavati restorane na ivici propasti! Prva epizoda nove kulinarske emisije biće emitovana na kanalu Fox 13. juna.
- Emisija će prikazivati Remzija pod velikim pritiskom: napor da spase posrnule restorane, a zajedno sa njima i zaradu ljudi koji vredno rade u ovim lokalima za koje su došla teška vremena, biće jedan od njegov najvećih izazova - rekao je urednik u Foksu Rob Vejd.
Koncept emisije veoma je zanimljiv. Najpoznatiji šef na svetuj dolaziće u restorane u svom specijalnom kamionu koji se po parkiranju delimično rasklapa u izuzetno sofisticiranu pokretnu kuhinju. U ovoj kuhinji Remzi će obnoviti meni restorana kome je podarena još jedna šansa za opstanak, i, naravno, "uterati u red" vlasnike i osoblje na svoj specifičan, veoma temperamentan način. Za sve ovo imaće na raspolaganju samo 24 sata.
- Obećavam vam da će ovaj kulinarski kamp za intenzivnu obuku dati pojmu Pakao na točkovima (Hell on Wheels - tako se zove Remzijeva mobilna kuhinja) sasvim novi smisao - najavio je Remzi.
- Emisija će prikazivati Remzija pod velikim pritiskom: napor da spase posrnule restorane, a zajedno sa njima i zaradu ljudi koji vredno rade u ovim lokalima za koje su došla teška vremena, biće jedan od njegov najvećih izazova - rekao je urednik u Foksu Rob Vejd.
Koncept emisije veoma je zanimljiv. Najpoznatiji šef na svetuj dolaziće u restorane u svom specijalnom kamionu koji se po parkiranju delimično rasklapa u izuzetno sofisticiranu pokretnu kuhinju. U ovoj kuhinji Remzi će obnoviti meni restorana kome je podarena još jedna šansa za opstanak, i, naravno, "uterati u red" vlasnike i osoblje na svoj specifičan, veoma temperamentan način. Za sve ovo imaće na raspolaganju samo 24 sata.
- Obećavam vam da će ovaj kulinarski kamp za intenzivnu obuku dati pojmu Pakao na točkovima (Hell on Wheels - tako se zove Remzijeva mobilna kuhinja) sasvim novi smisao - najavio je Remzi.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)