Gastronomsko-vinski izlet sa vinarijom Budimir

Nova vinska večera u restoranu Enso

gastronomsko vinski izlet sa vinarijom budimir
Restoran Enso ponudio je svojim gostima novi gastronomsko-vinski izlet! U saradnji sa vinarijom Budimir poznati beogradski restoran upario je selekciju etiketa sa specijalno osmišljenim tasting menijem za ovu priliku. Cena po osobi iznosi 3.500 dinara, a u cenu je uračunato 5 gangova tasting menija koje prati 5 čaša vina,

Meni:

1. Kuglice smuđ - Triada Rose 2017. (Premijera)
2. Gambori - Tamjanika 2016
3. Jagnjeći Pave - Prokupac boje Lila 2011.
4. Bajadera prasetina - Projekat X 2009.
5. Eksplozija svežine - Slatka Mala

Vidimo se u restoranu Enso!
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×