Credo poziva na večere posvećene švajcarskom siru

Večeri su nazvane Swiss Cheese Fondue Nights, a za sjajnu hranu biće zadužen šef Nenad Jovanović

credo poziva na večere posvećene švajcarskom siru

U restoranu Credo, u hotely Marriott Courtyard u Beogradu, 12. i 13. oktobra, biće održane specijalne večeri posvećene topljenom švajcarskom siru! Večeri su nazvane Swiss Cheese Fondue Nights, a za sjajnu hranu biće zadužen šef Nenad Jovanović.

- Za sve ljubitelje sira i kremastog ukusa fondua, pripremo vikend pun uživanja! Pridružite nam se 12. i 13. oktobra i uživajte u sjajnom ukusu topljenog švajcarskog sira! Uz fondu, spremićemo i teletinu po tradicionalnom receptu `Veal slice - Zurich style` i kolače koji će doneti duh Švajcarske u srce Beograda - navode u ovom restoranu.


Cena večere je 2.000 dinara po osobi, a održava se od 18:30 do 22:30.

Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×