Bogat avgustovski program u restoranu 13. juli

Gastro biser kompanije Plantaže ovog meseca postarao se da opčini sva čula gostiju

bogat avgustovski program u restoranu 13 juli
U restoranu 13. jul, gastronomskom biseru u okviru velike crnogorske vinske kuće Plantaže, ovaj je avgust vreme kada se na najbolji način spajaju izvanredna balkanska i internacionalna kuhinja, sa vinima ovenčanim nagradama na najvećim svetskim takmičenjima. U okviru veoma bogatog letnjeg programa, od 12. do 15. avgusta u ovom restoranu gostovao je veliki bosanski šef Nihad Mameledžija, koji je za goste restorana 13. jul pravio specijalitete bosanske kuhinje - kvrgušu, begovu čorbu, čuveni sarajevski burek i hadžijski ćevap - kao i jela internacionalne kuhinje sa lokalnom aromom.

Dvanaestog avgusta je, takođe, počeo i dvanaestodnevni gastro event po imenu Ukusi crnogorskog podneblja, tokom koga se po promotivnim cenama mogu probati jela od ribe plodova mora i tradicionalni crnogorski sirevi, ali i stejkovi, kobasice i gulaš spremljeni od black angus govedine odgajene na severu Crne Gore, na imanju HM Durmitor - Organic food. Podrazumeva se da ovu akciju prate i vrhunska vina kompanije Plantaže, a do 24. avgusta važe promotivne cene za zlatna vina sa prestižnog internacionalnog takmičenja Monde Selection.

Da uživanje bude potpuno, tu su i promotivne cene koktela, kao i bogat muzički program.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×