/
Bizu...
Kvalitet i kontinuitet

Jedan od restorana koji smo sasvim nepravedno izostavili u našoj listi godišnjih preporuka, prilikom svake posete iznova potvrđuje kako je i koliko važno konstantno insistirati na kvalitetu i konceptu. Jedinstven surf & turf spoj kontinenta i mora, ali i Japana i Evrope na ovdašnjem meniju ima niz specijaliteta koji golicaju i maštu i nepca. Sa druge strane, fini pomaci donose neke sasvim nove senzacije, a u suši odeljku to su Fujiwara tempura brancin, odnosno magične rolnice sa panko prezlom i grilovanom paprikom; pa Ceasar roll sa cveklom, piletinom i cezar prelivom; Fusion pesto i vegetarijanski Flower power. Crni pirinač stiže u efektnoj kombinaciji sa lososom i grilovanim povrćem, Chilly beef raspaljuje nepca u formi taljate sa slatkom sojom i čili papričicama u crnom i belom susamu, a kao kontrast tu je stara dobra prava bajadera, te osvežavajuća Crispy višnja u hrskavoj i vreloj kombinaciji sa vanila sladoledom.
Moderna postavka, savršena usluga i potpuna posvećenost svakom gostu i svakom jelu, čine Bizu draguljem beogradske gastro ponude i stoga: iskrena i topla preporuka.
Andre Nikolića 1-3
011 369 25 70
www.bizu.rs
Moderna postavka, savršena usluga i potpuna posvećenost svakom gostu i svakom jelu, čine Bizu draguljem beogradske gastro ponude i stoga: iskrena i topla preporuka.
Andre Nikolića 1-3
011 369 25 70
www.bizu.rs
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅








.webp)
(2).webp)