Vrhunska kuhinja iz humanitarnog kamiona

Počela je nova akcija Danijela Hama, šefa i vlasnika restorana Eleven Madison Park, a od početka pandemije velikog borca za dostojanstven život siromašnih Njujorčana

vrhunska kuhinja iz humanitarnog kamiona
Ovog proleća, sjajni Danijel Ham, šef i vlasnik Eleven Madison Parka, nekadašnjeg najboljeg restorana na svetu, odlučio je da izađe na ulice Njujorka i to na četiri točka kako bi podelio besplatne obroke najugroženijima. Iz Eleven Madison kamiona Ham će deliti jela napravljena od istih proizvoda i sastojaka koji se koriste u njegovom čuvenom restoranu.

Plan je da svake nedelje Hamova ekipa iz kuhinje pripremi dve hiljade obroka namenjenih gladnim Njujorčanima, najviše onima u Bronksu i Bruklinu. Eleven Madison Truck projekat je deo saradnje velikog šefa i Rethink food NY organizacije.

Inače, Ham je na početku krize izazvane pandemijom korona virusa odlučio potpuno da promeni poslovnu filozofiju svog restorana. Još u maju prošle godine najavio je da će u budućnosti služiti hranu beskućnicima i gladnim ljudima jednako kao i imućnima. Njegov restoran i dalje nije otvoren za večeru, iako se Hum nada da će se ponovno otvaranje dogoditi do kraja 2021. godine.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×