/
Vina Vista Hill opčinila goste restorana Kovač
Nova zvezda na vinskom nebu Srbije predstavila se na tematskoj večeri0 Naša lepa Srbija

U restoranu Kovač, u okviru serije tematskih večeri Naša lepa Srbija, gost je bila vinarija Vista Hill. Nova zvezda na srpskom vinskom nebu imala je šta da ponudi na ovom uparivanju hrane i vina, a restoran Kovač je ovo vino dostojno ispratio svojim specijalitetima.
Veče je otvorio vlasnik vinarije Boba Živojinović, izrazivši veliko zadovoljstvo zbog nove energije koju je donela Naša lepa Srbija. Nakon toga, nizali su se gangovi, uz prijateljski razgovor i sjajnu muziku.
Veče je otvorilo vino White Selection upareno sa hladnim karpaćom od telećeg filea sa hrskavim štapićima, krupnom soli i namazom od domaćeg ljutkastog kulena. Ovo vino krasi jasna, kristalna, bledo žuta boja sa nijansama zelene, intenzivan i kompleksan miris voćnih i začinskih tonova.
Sledio je Rose Premium, vino izuzetno provokativne boje, svežeg mirisa maline, jagode i višnje. Uparen je sa fantastičnim losos fileom u susamu sa prelivom limuna i mirođija na pireu od koprive.
Za treći gang odabran je White Reserve uz ćureći gulaš na palenti.
Zatim - jagnjeći kotlet na žaru sa domaćom testeninom prekrivenom narendanim crnim tartufom ispratio je Red Selection.
Veče je zatvorilo Red Reserve sa biftek medaljonom sa guščijom džigericom, zapečenim u prelivu od Crvene Reserve.

Veče je otvorio vlasnik vinarije Boba Živojinović, izrazivši veliko zadovoljstvo zbog nove energije koju je donela Naša lepa Srbija. Nakon toga, nizali su se gangovi, uz prijateljski razgovor i sjajnu muziku.
Veče je otvorilo vino White Selection upareno sa hladnim karpaćom od telećeg filea sa hrskavim štapićima, krupnom soli i namazom od domaćeg ljutkastog kulena. Ovo vino krasi jasna, kristalna, bledo žuta boja sa nijansama zelene, intenzivan i kompleksan miris voćnih i začinskih tonova.
Sledio je Rose Premium, vino izuzetno provokativne boje, svežeg mirisa maline, jagode i višnje. Uparen je sa fantastičnim losos fileom u susamu sa prelivom limuna i mirođija na pireu od koprive.
Za treći gang odabran je White Reserve uz ćureći gulaš na palenti.
Zatim - jagnjeći kotlet na žaru sa domaćom testeninom prekrivenom narendanim crnim tartufom ispratio je Red Selection.
Veče je zatvorilo Red Reserve sa biftek medaljonom sa guščijom džigericom, zapečenim u prelivu od Crvene Reserve.

Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







