/
Veče tartufa u restoranu Enso

U saradnji sa Damar Tartufima, restoran Enso poziva sve gurmane na jednu posebnu večeru u četvrtak, 15. novembra - na mali mali omaž njihovom visočanstvu tartufima. Šefovi restorana Enso su kreirali specijalno osmišljeni tasting meni za ovu priliku, kako bi istakli sve ono po čemu je ova najcenjenija gljiva poznata:
1. Velute sa tartufima i artičokom
2. Tartar od lososa sa poširanim jajetom, holandez i tartufi
3. Kobasica, tartufi, ajvar i turšija
4. Teleći file, pire sa tartufima, grejvi
5. Karamelizovana bela čokolada, sladoled od indijskog oraha sa tartufima, karamel loptice
Cena po osobi iznosi 3500 dinara. U cenu je uračunato 5 gangova tasting menija. Rezervacije se mogu obaviti preko telefona 063-594-924 i na sajtu www.enso.rs
1. Velute sa tartufima i artičokom
2. Tartar od lososa sa poširanim jajetom, holandez i tartufi
3. Kobasica, tartufi, ajvar i turšija
4. Teleći file, pire sa tartufima, grejvi
5. Karamelizovana bela čokolada, sladoled od indijskog oraha sa tartufima, karamel loptice
Cena po osobi iznosi 3500 dinara. U cenu je uračunato 5 gangova tasting menija. Rezervacije se mogu obaviti preko telefona 063-594-924 i na sajtu www.enso.rs
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







