Veče francuske hrane i vina u restoranu Langouste

Gost čuvenog restorana je vinska kuća Dourthe iz Bordoa

veče francuske hrane i vina u restoranu langouste
U sredu, 5 juna u restoranu Langouste šef Gijom Iskandar i gost iz Francuske koji predstavlja vinsku kuću Dourthe iz Bordoa, Vasil Delu, prirediće nezaboravan gastronomski doživljaj. Posredi je uparivanje vrhunskih vina sa izvanrednom hranom u izvedbi jednog od najboljih šefova u Srbiji.

U okviru ove gastro avanture gosti će moći da probaju šest izvrsnih vina iz srca najpoznatije vinske regije na svetu. U vinskoj karti ove večeri naći će se:

Canard-Duchêne
Blanc de blancs

Canard-Duchêne Charles VII
Blanc de noirs

Château La Garde Blanc
10% Sémillon, 90% Sauvignon blanc 2014

Château La Garde, Rouge
AOC Pessac-Leognan
2010, 2011

Château Belgrave
Grand Cru Classe, Haut Medoc 2010, 2011

Château Grand Barrail Lamarzelle Figeac
Saint Emilion Grand Cru
2011


Rezervacije za večeru koja počinje u 19:30h moguće je obaviti preko telefonskog broja 011-32-83-680. Cena po osobi je 12.000 dinara.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×