/
U Beogradu otvoren još jedan Epigenia bar!
Posle već etabliranog lokala u Resavskoj ulici, nova Epigenia otvorena je i u Cetinjskoj ulici broj 15

Beogradski Wine & Tapas Bar Epigenia od utorka, 10. aprila radi na još jednoj lokaciji u Beogradu! Posle već etabliranog lokala u Resavskoj ulici, nova Epigenia otvorena je i u Cetinjskoj ulici broj 15. Novi bar otvoren je uz dobra vina i vreme koje je išlo na ruku svima koji su došli da posete novu tačku na vinskoj i gastro mapi prestonice.
Koncept nove Epigenie isti je kao i u Resavskoj ulici: u restoranu čije ime asocira na premijum liniju vina Topličkih vinograda, uz čašu prokupca, merloa ili šardonea može se uživati u gastronomskom spoju Srbije i Španije - tu su različite obrok salate, jela od ribe i plodova mora sa španskim "tvistom" i naravno nezaobilazne tapasi - bruskete, rolnice od patlidžana, paketići od bifteka i drugi nepretenciozni, a ukusni zalogaji kao stvoreni za uživanje uz vino.
Koncept nove Epigenie isti je kao i u Resavskoj ulici: u restoranu čije ime asocira na premijum liniju vina Topličkih vinograda, uz čašu prokupca, merloa ili šardonea može se uživati u gastronomskom spoju Srbije i Španije - tu su različite obrok salate, jela od ribe i plodova mora sa španskim "tvistom" i naravno nezaobilazne tapasi - bruskete, rolnice od patlidžana, paketići od bifteka i drugi nepretenciozni, a ukusni zalogaji kao stvoreni za uživanje uz vino.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







