/
Škola kuvanja Il Primo ponovo radi!
Prvi kurs u novom prostoru u Profesorskoj koloniji počeće već 12. aprila

Posle skoro dve godine pauze, poznata beogradska škola kuvanja Il primo od danas ponovo radi! Za nov početak odabran je i nov, veoma lep prostor u Profesorskoj koloniji, a prvi polaznici već za nekoliko dana krenuće na svoja gastronomska putovanja. Za početak, biće to po Aziji i Italiji, a upis je uveliko u toku.
- Posle dve izuzetno izazovne godine za sve kolege iz posla vraćamo se na velika vrata. Školu smo preselili u novi, prelepi prostor u kome će se odigravati kursevi kuvanja, kulinarske radionice, pop up večere poznatih šefova, kao i naši čuveni kulinarski timbildinzi i programi za decu - kaže Slobodan Radeta, osnivač, vlasnik i jedan od predavača Škole kuvanja Il Primo, i dodaje:
- Zaista ne mogu da dočekam da ponovo kuvamo, smejemo se i uživamo zajedno sa našim polaznicima.
Kursevi italijanske i azijske kuhinje, koji su inače i najtraženiji u ovoj školi, počeće 12. i 13. aprila, u večernjem terminu, a odmah posle toga, 14. i 15. aprila, svoje ekskluzivne fine dining menije inspirisane namirnicama iz Srbije iIstre, predstaviće cenjeni šefovi Katarina Vrenc iz Hrvatske i Filip Ćirić iz beogradskog restorana Homa.
.
Kursevi kuvanja Na putovanju po Aziji i Bella Italia održavaće se svakog utorka, odnosno srede u trajanju od 6 nedelja. Škola se nalazi na adresi Kopernikova 6, a za sve dodatne informacije možete pozvati 060 3196 350.
- Posle dve izuzetno izazovne godine za sve kolege iz posla vraćamo se na velika vrata. Školu smo preselili u novi, prelepi prostor u kome će se odigravati kursevi kuvanja, kulinarske radionice, pop up večere poznatih šefova, kao i naši čuveni kulinarski timbildinzi i programi za decu - kaže Slobodan Radeta, osnivač, vlasnik i jedan od predavača Škole kuvanja Il Primo, i dodaje:
- Zaista ne mogu da dočekam da ponovo kuvamo, smejemo se i uživamo zajedno sa našim polaznicima.
Kursevi italijanske i azijske kuhinje, koji su inače i najtraženiji u ovoj školi, počeće 12. i 13. aprila, u večernjem terminu, a odmah posle toga, 14. i 15. aprila, svoje ekskluzivne fine dining menije inspirisane namirnicama iz Srbije iIstre, predstaviće cenjeni šefovi Katarina Vrenc iz Hrvatske i Filip Ćirić iz beogradskog restorana Homa.
.
Kursevi kuvanja Na putovanju po Aziji i Bella Italia održavaće se svakog utorka, odnosno srede u trajanju od 6 nedelja. Škola se nalazi na adresi Kopernikova 6, a za sve dodatne informacije možete pozvati 060 3196 350.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







