Škola kuvanja Il Primo ponovo radi!

Prvi kurs u novom prostoru u Profesorskoj koloniji počeće već 12. aprila

škola kuvanja il primo ponovo radi
Posle skoro dve godine pauze, poznata beogradska škola kuvanja Il primo od danas ponovo radi! Za nov početak odabran je i nov, veoma lep prostor u Profesorskoj koloniji, a prvi polaznici već za nekoliko dana krenuće na svoja gastronomska putovanja. Za početak, biće to po Aziji i Italiji, a upis je uveliko u toku.

- Posle dve izuzetno izazovne godine za sve kolege iz posla vraćamo se na velika vrata. Školu smo preselili u novi, prelepi prostor u kome će se odigravati kursevi kuvanja, kulinarske radionice, pop up večere poznatih šefova, kao i naši čuveni kulinarski timbildinzi i programi za decu - kaže Slobodan Radeta, osnivač, vlasnik i jedan od predavača Škole kuvanja Il Primo, i dodaje:

- Zaista ne mogu da dočekam da ponovo kuvamo, smejemo se i uživamo zajedno sa našim polaznicima.

Kursevi italijanske i azijske kuhinje, koji su inače i najtraženiji u ovoj školi, počeće 12. i 13. aprila, u večernjem terminu, a odmah posle toga, 14. i 15. aprila, svoje ekskluzivne fine dining menije inspirisane namirnicama iz Srbije iIstre, predstaviće cenjeni šefovi Katarina Vrenc iz Hrvatske i Filip Ćirić iz beogradskog restorana Homa.
.
Kursevi kuvanja Na putovanju po Aziji i Bella Italia održavaće se svakog utorka, odnosno srede u trajanju od 6 nedelja. Škola se nalazi na adresi Kopernikova 6, a za sve dodatne informacije možete pozvati 060 3196 350.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×