/
Radost za čula i u restoranu i kod kuće
Besplatna dostava specijaliteta iz restorana Enso

Iz poznatog beogradskog fine dining restorana Enso stižu super novosti. Budući da je novo radno vreme restorana skraćeno do 17 sati i da poslovni ljudi uglavnom ne mogu da stignu do restorana pre zatvaranja, ovu fenomenalnu hranu od skora mogu i da naruče i u njoj uživaju u svom domu.
Restoran radi od 13 do 17 sati, od utorka do nedelje, dok se besplatna dostava hrane obavlja do 22 sata. Uz hranu, po želji, na adresu stiže i piće iz bogate ponude restorana.
Novine na meniju
Za one koji ipak nekako uspevaju da stignu na ručak u omiljeni restoran, čeka ih jedno novo, nesvakidašnje jelo na meniju, totalno netipično za Enso. Ali, kada u kuhinji iskombinuju ono što znaju sa onim što tek istražuju nastaje magija, a tako je i nastao gulaš sa škembićima ukombinovan sa palentom i lignjama.
Za goste koji nisu zainteresovani za eksperimentisanje na ovaj način, tu je novi degustacioni meni, i to vegetarijanski. Sastoji se od četiri ganga koja su podjednako i savršeno ukusna i koja možete probati po ceni od 2300 dinara.
Restoran radi od 13 do 17 sati, od utorka do nedelje, dok se besplatna dostava hrane obavlja do 22 sata. Uz hranu, po želji, na adresu stiže i piće iz bogate ponude restorana.
Novine na meniju
Za one koji ipak nekako uspevaju da stignu na ručak u omiljeni restoran, čeka ih jedno novo, nesvakidašnje jelo na meniju, totalno netipično za Enso. Ali, kada u kuhinji iskombinuju ono što znaju sa onim što tek istražuju nastaje magija, a tako je i nastao gulaš sa škembićima ukombinovan sa palentom i lignjama.
Za goste koji nisu zainteresovani za eksperimentisanje na ovaj način, tu je novi degustacioni meni, i to vegetarijanski. Sastoji se od četiri ganga koja su podjednako i savršeno ukusna i koja možete probati po ceni od 2300 dinara.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







