/
Poziv na subotnji branč u srcu Vračara
Hotel Saint Ten uveo gastronomski matine program za čitavu porodicu - dok roditelji uživaju u branču, deca pod nadzorom kuvara uče veštinu kuvanja

Vračarski Saint Ten hotel prvog dana jeseni započeo je novu subotnju tradiciju - subotnji branč. Svake subote od 12-16h gosti imaju priliku da sa porodicom i prijateljima uživaju u izvrsnoj hrani i elegantnom prostoru. Cena branča po osobi je 2.450 dinara, gratis za decu do 7 godina. Na meniju su najukusniji zalogaji – od rolnica guščije džigerice, nesvakidašnje posluženih vitaminskih salata do egzotičnog sušija.
Vračarski Saint Ten hotel prvog dana jeseni započeo je novu subotnju tradiciju - subotnji branč. Svake subote od 12-16h gosti imaju priliku da sa porodicom i prijateljima uživaju u izvrsnoj hrani i elegantnom prostoru. Cena branča po osobi je 2.450 rsd, gratis za decu do 7 godina. Na meniju su najukusniji zalogaji – od rolnica guščije džigerice, nesvakidašnje posluženih vitaminskih salata do egzotičnog sušija.
Pored buffet ponude, svake subote glavni kuvar uživo sprema specijalitete u samom restoranu. Dobrodošli su i najmlađi članovi svake porodice i za njih je Saint Ten hotel pripremio posebnu zabavu – školicu kuvanja. Deca od 3 - 10 godina u zasebnoj sali uče kako da spreme specijalitete poput ručno pravljenih špageta, Cezar salate, ukusnih burgera i najslađih poslastica, a kuvar im približava važnost zdravih namirnica i zdrave ishrane.
- Zadovoljstvo mi je da Beogradu ponudimo novo mesto za subotnje podne. Siguran sam da će ljubitelji druženja u divnom ambijentu uz fenomenalnu hranu uživati u branču - rekao je Vladimir Marinković, generalni direktor Saint Ten hotela.
Saint Ten je novootvoren butik hotel na Vračaru, koji se prostire na 3500 m2.
Vračarski Saint Ten hotel prvog dana jeseni započeo je novu subotnju tradiciju - subotnji branč. Svake subote od 12-16h gosti imaju priliku da sa porodicom i prijateljima uživaju u izvrsnoj hrani i elegantnom prostoru. Cena branča po osobi je 2.450 rsd, gratis za decu do 7 godina. Na meniju su najukusniji zalogaji – od rolnica guščije džigerice, nesvakidašnje posluženih vitaminskih salata do egzotičnog sušija.
Pored buffet ponude, svake subote glavni kuvar uživo sprema specijalitete u samom restoranu. Dobrodošli su i najmlađi članovi svake porodice i za njih je Saint Ten hotel pripremio posebnu zabavu – školicu kuvanja. Deca od 3 - 10 godina u zasebnoj sali uče kako da spreme specijalitete poput ručno pravljenih špageta, Cezar salate, ukusnih burgera i najslađih poslastica, a kuvar im približava važnost zdravih namirnica i zdrave ishrane.
- Zadovoljstvo mi je da Beogradu ponudimo novo mesto za subotnje podne. Siguran sam da će ljubitelji druženja u divnom ambijentu uz fenomenalnu hranu uživati u branču - rekao je Vladimir Marinković, generalni direktor Saint Ten hotela.
Saint Ten je novootvoren butik hotel na Vračaru, koji se prostire na 3500 m2.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







