Počinje Nedelja restorana, rezervišite svoj sto!

Pedeset beogradskih restorana učestvuje u velikom događaju koji Beograd uvodi u društvo gastronomskih metropola

počinje nedelja restorana, rezervišite svoj sto
Konačna ponuda je tu, meniji su odabrani i pripremljeni, na beogradskim gurmanima i gostima prestonice je sada samo da odaberu u koji će se restoran uputiti tokom Nedelje restorana koja počinje danas i traje do 7. oktobra!

Bilo da želite fine dining, hranu Srbije i Balkana, specijalitete sa Bliskog istoka i iz Japana, mediteransku hranu, vegetarijansku kuhinju, delikatese internacionalne kuhinje ili sočan stejk ili burger, dovoljno je da odete na sajt nedeljarestorana.rs, pročitate menije za Nedelju restorana i rezervišete svoj sto u nekom od 50 restorana koji su se uključili u ovaj ambiciozni događaj.

Nedelja restorana nastala je po uzoru na istoimeni događaj koji se u Njujorku održava dva puta godišnje, i tokom koga restorani širom grada sa ponosom predstavljaju najširoj publici sve tajne svojih kuhinja.

Nedelju restorana medijski su podržali magazin Vino & Fino i TV kanal 24Kitchen.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×