Piknik

piknik
U Piknik se ide na čorbu od sveže dunavske ribe koja se sprema u kotliću, kao i zbog čuvenog perkelta posluženog uz turoš čuso. Tu su i šaran, som i smuđ, spremljeni po želji na roštilju ili na talandari, a za one koji nisu baš neki ljubitelji ribe, najbolje je da apetit otvore ukusnom telećom čorbicom, pa dalje da nastave sa mesnim specijalitetima sa roštilja ili sa nečim malo laganijim.

Piknik
Ribarsko ostrvo bb, Novi Sad
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×