/
Peti Whisky Fair tokom vikenda u Beton hali
Posetioci će moći da probaju više od 100 etiketa viskija, posete specijalizovanog berberina, saznaju kako se viski uparuje sa kolačima...

Više od 100 etiketa viskija, berbernica, kokteli sa viskijem, uparivanje ovog pića sa kolačima - sve ovo, i još mnogo toga, očekuje posetioce sajma viskija Whisky Fair 5.0! Već tradicionalni, peti po redu Whiskey Fair održaće se 26. i 27. novembra u Beton hali, u prostoru Infinity (ex Promenada), a očekuje se dolazak više od 5.000 posetilaca.
U glavnom sajamskom prostoru održavaće se degustacije velikog broja viskija najpoznatijih globalnih brendova, a radno vreme Sajma je u subotu od podne do dva ujutru sledećeg dana, i u nedelju od podne do 21h. Tokom oba dana Sajma biće održavane radionice za prave ljubitelje viskija, a na njima će se čuti sve o tome kako se Glenfiddich malt viski starosti 12, 15 i 18 godina servira sa najboljim beogradskim kolačima. Saznaće se sve o viskiju koji se zove Monkey Shoulder, ili zašto viski Nomad priča priču o najboljim španskim serijama i njihovoj vezi sa škotskim viskijima… Svi detalji o radionicama mogu se pronaći na adresi www.whiskyfair.rs.
Sajamske goste čeka i i berberin, koji može obezbediti posetiocima stajling koji se uklapa sa viskijem. I ove godine će publiku u udarnim terminima zabavljati odlični muzičari – u subotu, to će biti Sent Luis bend (od 20-22h) i u nedelju Milan Petrović kvartet (od 18-19:30).
Prvi beogradski Whisky Fair koji organizuje agencija MPG iz Beograda, potvrdio je u svoja prethodna četiri izdanja da je ovakav tip događaja sjajno prihvaćen od strane svih ljubitelja viskija, sećanja na vreme prohibicije u SAD, i svih onih koji žele da budu deo priče o viskiju u Srbiji.

U glavnom sajamskom prostoru održavaće se degustacije velikog broja viskija najpoznatijih globalnih brendova, a radno vreme Sajma je u subotu od podne do dva ujutru sledećeg dana, i u nedelju od podne do 21h. Tokom oba dana Sajma biće održavane radionice za prave ljubitelje viskija, a na njima će se čuti sve o tome kako se Glenfiddich malt viski starosti 12, 15 i 18 godina servira sa najboljim beogradskim kolačima. Saznaće se sve o viskiju koji se zove Monkey Shoulder, ili zašto viski Nomad priča priču o najboljim španskim serijama i njihovoj vezi sa škotskim viskijima… Svi detalji o radionicama mogu se pronaći na adresi www.whiskyfair.rs.
Sajamske goste čeka i i berberin, koji može obezbediti posetiocima stajling koji se uklapa sa viskijem. I ove godine će publiku u udarnim terminima zabavljati odlični muzičari – u subotu, to će biti Sent Luis bend (od 20-22h) i u nedelju Milan Petrović kvartet (od 18-19:30).
Prvi beogradski Whisky Fair koji organizuje agencija MPG iz Beograda, potvrdio je u svoja prethodna četiri izdanja da je ovakav tip događaja sjajno prihvaćen od strane svih ljubitelja viskija, sećanja na vreme prohibicije u SAD, i svih onih koji žele da budu deo priče o viskiju u Srbiji.

Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







