Osteria Mozzarella proslavila drugi rođendan!

U ulozi domaćina proslave u restoranu koji već dve godine vodi Beograđane kroz lepršavu i šaroliku italijansku kuhinju našli su se vlasnik Ivica Matović i šef Dejan Stanković

osteria mozzarella proslavila drugi rođendan

Beogradski restoran Osteria Mozzarella obeležio je prigodnom proslavom dve godine veoma uspešnog rada. U ulozi domaćina proslave u restoranu koji već dve godine vodi Beograđane kroz lepršavu i šaroliku italijansku kuhinju našli su se vlasnik Ivica Matović i šef Dejan Stanković. Prijatelji restorana imali su priliku da se još jednom uvere da Beograd ima još jedan razlog da se ponosi svojom gastro scenom i da restoran u A Bloku, najmlađem bloku Novog Beograda, čeka još puno godina uspešnog rada.

Pogledajte u našoj galeriji kako je izgledala ova lepa svetkovina.

Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×