/
Najbolji šefovi Balkana kuvali u Banja Luci
Jedan od najboljih kuvara na Balkanu, ujedno i šef kuhinje restorana Monogram, Dragan Šljivić, okupio je svojih pet kolega i uz šest kreativnih gangova uklopio vina vinarije Lastar

U prelepom ambijetu restorana Monogram, u Banja Luci, upriličen je nesvakidašnji gastro događaj za poklonike izuzetne kuhinje i vrhunskih vina. Jedan od najboljih kuvara na Balkanu, ujedno i šef kuhinje restorana Monogram, Dragan Šljivić, okupio je svojih pet kolega, vodećih kuvara regiona i uz šest kreativnih gangova uklopio vina vinarije Lastar. Događaj je otvoren sa foa gra kreacijom domaćina i perjanicom vinarije Lastar Sardoneom Lastar 2016, a finiširao sa specijalitetom od srnetine koji se izuzetno uklopio sa Pino Noarom Lastar 2015.
U prepunoj sali restorana Monogram gde se tražilo mesto više i u dobroj atmosferi praćenoj vrhuskim muzičkim programom, ljubitelji vina i dobre hrane su imali prilike da se upoznaju sa tajnama virtuoznih kreacija šefova kuhinja, uparivanjem sa vrhuskim vinima vinarije Lastar i pričom o ovim magičnim vinima levačkog vinogorja.
U prepunoj sali restorana Monogram gde se tražilo mesto više i u dobroj atmosferi praćenoj vrhuskim muzičkim programom, ljubitelji vina i dobre hrane su imali prilike da se upoznaju sa tajnama virtuoznih kreacija šefova kuhinja, uparivanjem sa vrhuskim vinima vinarije Lastar i pričom o ovim magičnim vinima levačkog vinogorja.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







