/
Mandarina Cake Shop

Gračanička 16
011 4088120
www.mandarinacakeshop.rs
Talas poslastičarstva koji je ovog proleća naprosto i najednom zapljusnuo Beograd, na ove obale doneo je Mandarinu, sasvim drugačiju od drugih. U malenom prostoru ispod bašte „Pevca“, uređenom po idejama mladih i afirmisanih beogradskih dizajnera, ovo mesto će vas na prvu pridobiti ukusima i formama poslastica koje nećete naći na drugim mestima. Za njih je zaslužan pastry chef Krsto Radović, koji nakon završenih studija u Londonu i rada u nekim od najprestižnijih londonskih i beogradskih hotela, na ovom mestu izmaštava svoju slatku priču. Najkvalitetniji sastojci, belgijska Callebaut čokolada, sezonsko voće i poseban proces pripreme, rezultiraju magičnim kombinacijama koje mame i uzdahe i osmehe. Mus od pistaća, žele od malina, ličija i ružine vodice, kompot od karamelizovane banane, mus i ganaš od najfinije belgijske čokolade, hrskave kore od bele čokolade ili lešnika, te lagani mus od jagoda samo su neki od komponenti koje čine da Stela del Mandarina, Huanita, Betty Boom, Creamy Nougat, Amorini i ostale savršene slatke forme imaju izgled i ukus kakav se dugo pamti. Svi kolači dostupni su kao pojedinačne kreacije, odnosno u verzijama manjih i većih torti.
Slatko savršenstvo.
011 4088120
www.mandarinacakeshop.rs
Talas poslastičarstva koji je ovog proleća naprosto i najednom zapljusnuo Beograd, na ove obale doneo je Mandarinu, sasvim drugačiju od drugih. U malenom prostoru ispod bašte „Pevca“, uređenom po idejama mladih i afirmisanih beogradskih dizajnera, ovo mesto će vas na prvu pridobiti ukusima i formama poslastica koje nećete naći na drugim mestima. Za njih je zaslužan pastry chef Krsto Radović, koji nakon završenih studija u Londonu i rada u nekim od najprestižnijih londonskih i beogradskih hotela, na ovom mestu izmaštava svoju slatku priču. Najkvalitetniji sastojci, belgijska Callebaut čokolada, sezonsko voće i poseban proces pripreme, rezultiraju magičnim kombinacijama koje mame i uzdahe i osmehe. Mus od pistaća, žele od malina, ličija i ružine vodice, kompot od karamelizovane banane, mus i ganaš od najfinije belgijske čokolade, hrskave kore od bele čokolade ili lešnika, te lagani mus od jagoda samo su neki od komponenti koje čine da Stela del Mandarina, Huanita, Betty Boom, Creamy Nougat, Amorini i ostale savršene slatke forme imaju izgled i ukus kakav se dugo pamti. Svi kolači dostupni su kao pojedinačne kreacije, odnosno u verzijama manjih i većih torti.
Slatko savršenstvo.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







