/
Elon Mask otvara Tesla restoran?
Prvi restoran u lancu bi trebalo da bude otvoren u Los Anđelesu

Elon Mask, jedan od najbogatijih ljudi na planeti, po svemu sudeći će ove godine ostvariti svoju davnu želju da postane ugostitelj. Mask je još 2018. godine tvitovao o planovima za svoj prvi restoran, a nedavno su njegovi planovi počeli i da se učvršćuju kada je svoj logo „T“ krajem maja prijavio za upotrebu i u prehrambenoj industriji američkom Zavodu za patente i žigove.
Ovaj signal znači da je Mask bio ozbiljan kada je govorio da će Tesla u budućnosti nuditi zabavne i ugostiteljske sadržaje i usluge u centrima za punjenje električnih automobila širom Sjedinjenih Američkih Država. Doduše, već je bilo eksperimenata na tim mestima sa samouslužnim stanicama za hranu i piće, ali pravi restoran do sada nije otvoren, što je zapravo veoma interesantno, budući da je Elonov rođeni brat Kimbel vlasnik poznate kompanije koja upravlja restoranima u velikom delu SAD, Kitchen Restaurant Group.
Prvi restoran u lancu bi trebalo da bude otvoren u Los Anđelesu, a još nema detalja o vrsti hrane koju bi restorani Tesla mogli da služe svojim gostima, kao ni da li će račun moći da se plati kriptovalutama.
Ovaj signal znači da je Mask bio ozbiljan kada je govorio da će Tesla u budućnosti nuditi zabavne i ugostiteljske sadržaje i usluge u centrima za punjenje električnih automobila širom Sjedinjenih Američkih Država. Doduše, već je bilo eksperimenata na tim mestima sa samouslužnim stanicama za hranu i piće, ali pravi restoran do sada nije otvoren, što je zapravo veoma interesantno, budući da je Elonov rođeni brat Kimbel vlasnik poznate kompanije koja upravlja restoranima u velikom delu SAD, Kitchen Restaurant Group.
Prvi restoran u lancu bi trebalo da bude otvoren u Los Anđelesu, a još nema detalja o vrsti hrane koju bi restorani Tesla mogli da služe svojim gostima, kao ni da li će račun moći da se plati kriptovalutama.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







