Doručak u Maloj Avali

Za svakog ponešto, i to po promotivnim cenama

doručak u maloj avali
U restoranu Mala Avala uvek se dobro jede, a zbog specijaliteta kuće, glave u škembetu, dolazi se iz svih krajeva Srbije, pa i šire. O svim ostalim domaćim specijalitetima restorana čuju se samo reči hvale, što i ne čudi jer se sve priprema sa veoma kvalitetnim sastojcima i uz nadzor odličnog šefa Igora Beloševića. A on je i vlasnik restorana, i odlučio je da svoje goste časti nečim sasvim drugačijim: doručkom, koji se u totalno drugačijem ambijentu služi od 9 do 12 sati. A za doručak od bureka sa sirom i kosovskih mantija sa mesom, preko čuvenog kolašinskog smočanog kačamaka i popare, pa sve do poširanih jaja na kroasanu sa namazom od avokada…Ima za svakog ponešto i to po promotivnim cenama!

Zbog skraćenog radnog vremena restorana, Mala Avala radi i dostavu. Omiljenu hranu zajedno sa vinom gosti mogu da naruče do 22 sata, svakog dana osim nedelje.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×