/
Dani sušija u Buda baru
U Buddha Baru kažu da tuna u ovaj restoran stiže u roku do 24h od ulova, što omogućava vrhunsko suši iskustvo
TAGOVI: vino

Povodom svetskog Dana sušija, u restoranu Buddha Bar 14. juna počeće Dani sušija koji će trajati sve do 27. juna. U srcu ovog dešavanja biće koncept omakase, japanski gastronomski ritual tokom koga gost restorana pokazuje potpuno poverenje u izbor suši majstora.
- Sharing is caring koncept se nalazi u samom srcu Buddha Bar iskustva, a Dani sušija i Omakase ritual su prava prilika da podelite sa svojim prijateljima primamljive zalogaje i radosne trenutke – navode u Buda baru.
U Buddha Baru kažu da tuna u ovaj restoran stiže u roku do 24h od ulova, što omogućava vrhunsko suši iskustvo. Ponudu hrane upotpunjuje opsežna lista pića na kojoj su japanski viski, sake, suši kokteli, kao i etikete vina uparene sa omakase ponudom. Među odabranim pićima su sake Massumi Gold, viski Nikka From the Barrel, suši koktel Holy Guacamole, Rajnski rizling Black Label Belo Brdo 2015, kao i Matalj Crna tamjanika 2018.
- Sharing is caring koncept se nalazi u samom srcu Buddha Bar iskustva, a Dani sušija i Omakase ritual su prava prilika da podelite sa svojim prijateljima primamljive zalogaje i radosne trenutke – navode u Buda baru.
U Buddha Baru kažu da tuna u ovaj restoran stiže u roku do 24h od ulova, što omogućava vrhunsko suši iskustvo. Ponudu hrane upotpunjuje opsežna lista pića na kojoj su japanski viski, sake, suši kokteli, kao i etikete vina uparene sa omakase ponudom. Među odabranim pićima su sake Massumi Gold, viski Nikka From the Barrel, suši koktel Holy Guacamole, Rajnski rizling Black Label Belo Brdo 2015, kao i Matalj Crna tamjanika 2018.
TAGOVI: vino
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
.webp)
(2).webp)







