Bistro Mali Pijac

bistro mali pijac
Juneći obrazi na pireu od bundeve ili jagnjeći pikljevi na pireu od celera? Tatar biftek ili pljeskavica Mali pijac? To su samo su neke od dilema o kojima ćete raspravljati kada pogledate jelovnik popularnog bistroa Mali Pijac. U njemu se služe jela francuske i nacionalne kuhinje skrojena pod nadzorom šefa kuhinje Nedeljka Malića, koji je ovu fuziju doveo do savršenstva. Kada je reč o vinu, u ponudi su isključivo etikete iz Srbije i Francuske i to pažljivo odabrane.

Bistro se nalazi na mestu nekadašnje prodavnice nameštaja u Savamali, a u enterijeru dominiraju drvo, mermer i mesing, dok je na prozorima od savijenih metalnih žica predstavljena šara čipkane zavese.

Služe se doručak, ručak i večera, a nakon večere, Mali pijac postaje "meeting point" za zagrevanje pred noćni izlazak. Iza ovog bistroa stoji dobro uigrana ekipa iz klubova Mladost, Ludost i Radost te je dobar provod zagarantovan, a budući da je šef kuhinje iz Radosti, ni oko hrane nema brige.

Karađorđeva 61, Beograd
069 777989
malipijacbg@gmail.com

Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×