ANKETA: KO ĆE DOBITI MIŠLENOVU ZVEZDU? (3)

Akteri srpskog HoReCa sektora odgovaraju na "pitanje svih pitanja" aktuelne gastronomske scene u Srbiji

anketa ko će dobiti mišlenovu zvezdu (3)
Do sredine decembra, svake nedelje, na sajtu magazina Vino & Fino čitajte šta učesnici domaćeg HoReCa tržišta misle o tome koji će restorani u Srbiji dobiti Mišlenovu zvezdu. Konačan odgovor na ovo pitanje dobićemo, kako je najavljeno, 14. decembra.

Sanja Đorđević, vlasnica restorana Lorenzo & Kakalamba

Drago mi je da smo stigli do zvezdica, a u isto vreme i žao što nismo bili u vreme Zapleta aktuelni. Mislim da bi Mišlenovu zvezdicu mogao do dobije Vanja Puškar, ali je zatvorio Iris. Mogla bi je dobiti i Homa.

Stevan Kuzmanović, suvlasnik restorana Despacito

Mislim da je restoran Langouste najbliži dobijanju Mišlenove zvezde zbog šefa Gijoma koji je već kuvao u restoranima sa zvezdicama. Favorit je još i Legat 1903, možda i Lafayette, što da ne?

Zoran Jovanović, vlasnik Cafeterie Gardoš

Po mom mišljenju, Toro grill na Zemunskom keju definitivno zaslužuje Mišlenovu zvezdicu. Jedan je od najboljih restorana u Beogradu sa kompletiranom pričom, od kvaliteta usluge do vlasnika koji su najveći domaćini i šmekeri domaćeg ugostiteljstva.

Vlastimir Puhalo, vlasnik restorana Homa

Kada sam izlazio iz restorana Langouste, bukvalno sam osetio da bi pored Home i Langouste mogao da dobije Mišlenovu zvezdicu.
Vino & Fino je magazin koji se bavi vinom, vinskom i gastronomskom kulturom u Srbiji i regionu. Postoji od 2011. godine, štampa se u 11 000 primeraka i distribuira besplatno restoranima, vinotekama, hotelima, kafićima i vinarima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, menadžerima i direktorima većih kompanija, kao i ljubiteljima vina i finih stvari. Magazin okuplja vinske stručnjake iz Srbije i regiona, uz značajnu saradnju sa nekim od najvećih svetskih imena iz oblasti vinske kulture i gastronomije.
🡅
×